Night out dresses - 89kr!!

WORKOUT INSPIRATION

BRUG1Nu går vi snart bikinisæsonen imøde og derfor tænkte jeg at det kunne være lidt passende med noget træningsinspiration. Jeg prøver så vidt som muligt selv at træne 4 gange om ugen, men jeg bliver også nødt til at prioritere min uddannelse, arbejde og sociale liv højest. Når jeg træner for tiden er det enten en times spinning (det er dog ikke blevet til ret meget på det sidste) eller 5km løb efterfulgt af varieret styrketræning.

Der findes mange forskellige challenges i forbindelse med træning som folk kan træne efter. Jeg har fundet to styrke challenges til jer som jeg engang selv har fulgt (dog kan det godt køre lidt af sporet hvis man glemmer det eller ikke lige har overskuddet!) Ofte er det ikke mere end et par minutter der skal sættes af til lidt mave/ben øvelser – det kan evt. være om morgenen eller om aftenen inden du går i seng.

Den første challenge er en 30-day-AB-challenge hvor I bliver introduceret for 4 forskellige maveøvelser. Note: Det er en god ide, at supplere maveøvelserne med ganske almindelige øvelser til ryggen.

mave_Fotor

Den anden udfordring jeg har valgt til jer, er en 30-day-squat-challenge. Det er meget simpelt – der er én øvelse og det er selvfølgelig også den mest effektive, nemlig squat. Hvis du er hardcore kan du lave øvelserne med ekstra vægt (hvis du er der hjemme kan vandflasker osv. godt gøre det, hvis du ikke har håndvægte til rådighed).

swuat_Fotor

Er I klar på, at tage udfordringen op? Skriv gerne en kommentar hvis du tør – så kan det være jeg tør, at tage udfordringen op sammen med dig?

God dag & god træning!! -J?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night out dresses - 89kr!!