INSTAGRAM TAKEOVER // PINDLE ODENSE

WIN YOUR FAVORITE SILVER ITEM FROM HVISK

Processed with Rookie Cam

Lige en lille reminder til de af jer som endnu ikke har deltaget i konkurrencen. I kan lige nu vinde jeres favorit smykke i sølv fra Hvisk. Se her hvordan du deltager! Jeg finder den heldige vinder på mandag. Hvisk laver virkelig de fineste smykker, uden tvivl! På billedet der ses ovenfor har jeg stylet fire af mine ringe fra Hvisk, sammen med dette armbånd og denne halskæde omkring håndleddet. Jeg synes det giver et rigtig fint look med halskæden som et armbånd, hvor jeg har viklet kæden rundt et par gange. Jeg er blevet vildt glad for kæden, da det gør at jeg kan bære den på flere måder. Nu vil jeg komme i tøjet og om lidt mødes med søde Malina, som er i Odense.. Kys J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM TAKEOVER // PINDLE ODENSE