Odenses Bedste Sushi!

Vidste du, at…

1223 collKjole – her// Short – her // Ballerinas – her // Solbriller – her // Tunika – her // Bukser – her // Slippers – her // Bikini – her 

…Esprit har en ret så fin sommerkollektion? Forleden dag faldt jeg over de fineste læderslippers fra Esprit på nettet og jeg blev ret så fristet af at surfe lidt rundt i resten af deres kollektion. Normalt ville jeg aldrig kigge efter Esprit, men det kom virkelig bag på mig hvor mange fine items de har. Jeg tror ikke at Esprit er det første mærke en pige på min alder kigger efter når de køber tøj, men jeg skal helt sikkert til at holde øje med deres webshop! Der var mange ting jeg snildt kunne klikke hjem til min sommergarderobe og lur mig om ikke jeg hopper i fælden en dag 😉 Kjolen ville være super fin til en sommerdag med de lukkede sandaler og solbrillerne. Deres hjemmeside er meget overskuelig og de angiver om deres størrelser er store eller små i det når du trykker varen i kurven! Der er fri fragt og hvis du opretter dig som bruger i deres system, får du et velkomstgavekort på 100kr.! Gå ind på Esprit.dk for at se hele deres fine kollektion.

Det var endnu en lille overspringshandling fra min side. Resten af min weekend står desværre på eksamenslæsning, da det jo allerede er på mandag jeg skal op. Jeg skal op i VØ (Virksomhedens økonomi) og hvis jeg skal være ærlig, så frygter jeg at det bliver de værste tre timer nogensinde. Men så kan jeg jo altid trøste mig selv med disse! I øvrigt så er der i denne weekend havnekulturfestival på havnen i Odense. Der vil være en masse arrangementer og live musik. I aften spiller bl.a. Oh Land og imorgen er der en Tinderbox surprise artirst. Se hele programmet her! ? God fredag! -J

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odenses Bedste Sushi!