EBAY GOODIES #15

SUNNY SUNDAY & NEW BLOSSOM RING

image image image

Ring – Blossom Copenhagen

Forleden modtog jeg denne smukke smukke ring fra Blossom Copenhagen og jeg er helt forelsket i den. Den er ret unik, cool og super fin på samme tid! Og så kan den mixes og matches med mine andre ringe. Jeg har nydt min søndag formiddag med kaffe og byens bedste udsigt Min weekend er blevet brugt på afslapning og hygge, som jeg bedst kan lide det.. Nu har jeg smidt benene op på sofaen og der har jeg tænkt mig at de skal blive ved med at være resten af dagen 😉 Kys J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY GOODIES #15