COMFY NEW KNIT

Suede ankle boots // Nly Shoes

DSC_0001DSC_0002DSC_0004DSC_0006Støvler

Åhhh postmanden har været så sød, at komme forbi med en hel masse pakker til mig på det sidste. Bl.a. har jeg modtaget disse smukke suede ankelstøvler fra Nly Shoes som er af Nellys eget skomærke. De er så pæne, særligt fordi der er en lille hæl på. De bliver helt perfekte til de koldere tider! Min dag startede forfærdeligt ud med, at jeg kørte på uni for så at finde ud af min forelæsning var aflyst. Til gengæld blev dagen hurtigt reddet igen da jeg modtog min nye Saint Laurent taske med posten. Endelig fik jeg taget mig sammen til, at købe den og wow.. Den er smuk! I kan se den lige her ? God dag. -J

Sponsoreret af Nelly

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMFY NEW KNIT