NEW IN

Sneakers on a friday

3 4collage

 

Turtleneck – Oversize blazer – Skinny jeans – Chanel trainers – Stella McCartney Falabella 

Jeg synes, tiden flyver afsted og nu er det allerede fredag. I dag har jeg mine absolut yndlings sneakers på, som I selvfølgelig ikke skal snydes for. Jeg har altid haft et crush på Chanel trainers og har været adskillige Chanel-butikker igennem uden held. Da jeg i december var på weekendtur i Berlin, var jeg så heldig at finde dette smukke par, og jeg kunne ikke gå derfra uden at købe dem. Jeg var SOLGT. De går både godt til jeans, men også til kjole og nederdel. Udover en svaghed for smarte sneakers, er jeg også hårdt ramt af en svaghed for smukke tasker. Stella McCartneys Falabella fandt en plads i mit hjerte sidste år, og jeg ville ikke have været den foruden.

Min fredag morgen har stået på arbejde efterfulgt af brunch med min søde kæreste. Jeg er lige kommet ind af døren, efter at have set ham spille træningskamp i hans fodboldklub.  Og sjældent har det været så koldt, på trods af at jeg var pakket ind i en stor varm pels. Nu vil jeg hoppe ind under dynen med en kop the for at få varmen igen.

God fredag!

– Kram J?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN