Mine favorit kjoler fra Oscaruddelingen

Sneak peak på en blondeblå skønhed

blå1 blå2

Vi var jo i København igår og havde en ret hyggelig dag. Vi spiste frokost på Café Norden med en af R’s tidligere holdkammerater og kiggede derefter lidt i butikkerne. Jeg havde ikke de store forventninger om at købe det helt vilde, så det blev til en ny fin halskæde (den må I have til gode!) og så en blå skønhed… Som jeg skrev igår, skal vi til bryllup til sommer hvilket bliver helt fantastisk. Det er nok 10 år siden jeg sidst har været til bryllup, og det var da min far blev gift. Men den her gang bliver den hvide brudepigekjole altså skiftet ud med en lang, farverig blondesag. Kjolen er fra Samsøe Samsøe, koster 900,- og fås i flere farver. Jeg er ret sikker på, at det er en af de kjoler der vil blive spottet et par steder når gymnasierne afholder gallafest for studenterne. Glæder mig til at vise jer kjolen i fuld figur når den kommer på.. Håber I har haft en dejlig ‘lille-fredag’. – Kram J?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit kjoler fra Oscaruddelingen