SUNNY DAY IN PARIS

SERIES CRUSH

1

Hej bloggen. Åhh sikke et trist vejr at komme hjem til – gråt, koldt og kedeligt. Vejret kalder helt sikkert på en dag med dyner og serier, inden hverdagen for alvor starter med forelæsninger på universitetet igen. Jeg tænker, at lave en lille serieguide – både med serier jeg allerede har set og serier der står på listen. Hos HBO Nordic har de ret stort udvalg af både nye og gamle serier!

  1. Sex and the City – Klassikeren som ALLE piger skal have set, og egentligt også fyre for den sags skyld. Og endelig en side hvor man kan se alle sæsonerne et sted!
  2. Entourage – En fin og ret sjov serie til hvis man ikke er til pigefnidder og så kan den tilmed ses sammen med sin kæreste. PS. Adrian Grenier spiller hovedrollen!
  3. Girls – En serie jeg er i gang med, som handler om pigerne i deres 20’ere med store spørgsmål om livet. Den er meget ærlig og egentligt meget sjov.
  4. Power – Er skrevet på listen over serier jeg gerne vil se. Endnu en serie jeg tænker der er oplagt til en søndag aften på sofaen med kæresten ved sin side 😉
  5. The Shannara Chronicles – Jeg har indsat traileren, som I kan se nederfor. Jeg plejer normalt virkelig ikke at være til hverken film eller serier i fantasygenren, men traileren nedenfor fanger mig alligevel nok til at synes at serien virker interessant. I kan jo se videoen og se om I har det ligesom mig? MEN ihvertfald er den serie hermed også skrevet på listen!

En guide til både pigefnidder, humor og drama – lidt til enhver smag! Kys for nu.. -J

Indlægget er sponsoreret. 

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY DAY IN PARIS