ARMY

SAVE 20% ON ELLOS HOME

ellos

AFFILIATE: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE

Lige nu kan du spare 20% på hele Ellos’ boligsortiment ved at bruge koden ‘345710‘. Perfekt hvis man mangler lidt nyt til boligen (de har altså et ret bredt udvalg. Se mere her! ). Vitrineskabet er simpelthen så smukt og jeg kan lige forestille mig hvordan det kan pynte i en spisestue med porcelæn og fineglas i 😉 Jeg bruger min dag på at læse til reeksamen i stedet for at være til modeuge, men det går lige for snart går jeg på ferie.. Kys J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

2 kommentarer

 • Ja det skab er virkelig smuk- havde det ikke været for VVS regning mekaniker regning og opvasker der stod af- så var det klikket hjem🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacqueline Ann Sofie

   Jeg har lige bestilt to skabe hjem til vores kommende hjem. Tror det bliver så smukt 🙂
   Uforudsete regninger er altid de værste 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARMY