Long lined shirt

RED RED RED RED // +WINNER

image image Sneaks – here

Nå, det var ikke længde jeg holdt. Jeg har fået indfriet et af mine ønsker som jeg viste jeg her, nemlig disse seje røde Stan Smith sneaks i rød. Hvor cool er de ikke lige? Jeg glæder mig til at få dem taget ordentligt i brug til en sommerkjole eller et helt sort outfit! Yay.. Dernæst er det også blevet tid til, at kåre den heldige vinder at Hvisk konkurrencen, hvor I kunne vinde jeres favorit item i sølv fra Hvisk. Fedt der er så mange der har deltaget! Den heldige vinder er Kathrine S. Du modtager meget snart en mail! Nu vil jeg gøre mig færdig på arbejdet, så jeg kan få spændt løbeskoene til en tur rundt om søerne.. God eftermiddag! Kys J

image

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long lined shirt