Save 20% on Hvisk

PARIS GUIDE

Hej bloggen. Nu kommer der endelig en længe lovet Paris-guide, fra min tur til Paris med dejligste Amalie. Jeg lister must-see i Paris nedenfor. Vi kom hurtigt frem og tilbage med metro, som ikke er så dyrt, hvis man køber en dagsbillet. Derfor har jeg skrevet hvilken station I kan stå af ved.

 IMG_0967Eiffel tårnet

Må være næsten være en af de største turistattraktioner i Paris. Vi var faktisk forbi hele fire gange, da vejret ikke var med os de første dage. Blot til info, så er det sindssygt ubeskriveligt smukt om aftenen med lys på! I forlængelse af pladsen ved Eiffel tårnet ligger haven Charmp des Mars. Hvis du besøger Paris og solen skinner, vil det være oplagt at medbringe god frokost og et tæppe.

Metro: Stå af ved Champ de Mars – Tour eiffel.

 

IMG_0851Pont des Art

Også kaldet Lover’s Brigde – den genkendelige bro, som er pyntet med hængelåse hvor kærestepar, vennepar eller andre, foreviger deres besøg med en hængelås hvor deres initialer er skrevet. Vi fik sat en fin lås på og håber, at vi en dag kan komme tilbage og finde den! (Man kan købe en lås på broen, hvis man ikke har fået taget en med hjemmefra, hehe..)

Metro: Stå af ved St. Germain des Pres eller Louvre Rivoli, alt afhængigt hvilken side du befinder dig på.

 IMG_0699

Triumfbuen – Triumphal Arch

Triumfbuen er det smukkeste stykke håndværk, der ligger forenden af Avenue des Champ-Élysees, som er så hyggeligt at spadsere langs ad.

Metro: Stå af ved Charles de Gaulle Etoile eller George V.

 

IMG_0918Notre Dame

Notre Dame forbinder mange af jer nok med klokkeren Quasimodo. Notre Dame er domkirken i Paris og den er sindssygt smuk.

Metro: Stå af ved Chátelet.

 

IMG_0826Louvre

Den der pyramideformede glasbygning, som huser et meget anerkendt kunstmuseum i Paris. Hvis I starter en god gåtur fra Triumpbuen og går ned langs Avenue des Champ-Élysees kommer I igennem dem hyggelige park Louvre Tuileries og forenden rammer i Louvre. En vildt smuk tur!

Metro: Louvre Rivoli.

 

Sacre Coeur

Sacre Coeur er en smuk kigger der ligger i Montmartre området i Paris. Det ligger lidt ’uden for byen’, men helt sikkert et besøg værd.

Metro: stå af ved Château Rouge.

12596298_10153868641213744_320654033_n 

Galleries Lafayette

Der findes et par af disse storcentre i Paris. Vi boede meget tæt på det der ligger på Boulevard Hausmann. Det er kæmpe kæmpe kæmpe stort og huser alle de gode mærker, både high street og high end. Helt sikkert et besøg værd – om ikke andet bare for oplevelsens skyld 😉

Metro: Opéra eller Chauseée d’Antin La Fayette.

 

Champ-Élysees

Som tidligere nævnt, er det en lang gade hvor der ligger alle slags butikker på begge sider af vejen så der er noget til alle.

Metro: Hvis I står af ved Franklin D. Roosevelt kommer I af midt på Champ-Élysees.

 

Marais

Marais-kvarteret er en blanding af alt godt. Både store og eksklusive mærker, men også highstreet. Der er ualmindeligt mange H&M og Zara butikker i Paris.

Metro: Stå af ved Saint Paul.

3 

Saint-Sulpice

Et vildt hyggeligt område, hvor der også er en god blanding af butikker. Her købte jeg min kortholder fra Saint Laurent som jeg bloggede om her. Der ligger også IRO, COS og meget mere.

Metro: Stå af ved Saint-Sulpice.

 Skærmbillede 2016-02-19 kl. 13.06.37

Boulevard Saint-Germain

En gade med en masse hyggelige restauranter, fortovscafeer og butikker. God kombi! Vi var bl.a. forbi til kaffe i Ralph Lauren restauranten, som ligger gemt i den hyggeligste gård bag deres butik. Helt sikkert et besøg værd!

Metro: Saint Germain des Près.

 

Jeg håber, at I finder min lille guide god og at I kan bruge den hvis I en dag kommer til Paris! Kys J.  

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

2 kommentarer

 • Du er jo genial <3
  Jesper og jeg skal til Paris her i foråret, nu ved jeg da godt, hvad jeg skal printe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacqueline Ann Sofie

   Du er sød, smuksak! Er det rigtigt? Ej hvor snyd. Er dybt misundelig! Men så håber jeg du kan bruge den lille guide <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Save 20% on Hvisk