Søndagshygge og solskinsvejr

På hyggeligt visit i det mørke jylland

2 3 1 5

På trods af, at man kalder det for ‘det mørke Jylland’, skinner solen smukt heroppe. Jeg er her til eftermiddag taget til Herning for at besøge mine fantastiske bedsteforældre og så selvfølgelig for at se OB’s sæsonstart mod FCM. Jeg har været tidligt oppe i dag for at træne, læse til eksamen og hygge lidt med R inden vi begge skulle afsted.. Det er dejligt at bruge lidt tid hos min farmor og farfar, da jeg kun ser dem et par gange om året. Og selvfølgelig bliver man mødt, af intet mindre end boller, kaffe og kage i massevis. De bor i den smukkeste lejlighed på 8. sal, så man har udsigt over hele byen. Jeg har brugt meget tid her som barn, og elsker stadig at komme her. Har I spottet mig på nogle af billederne, haha? Nu vil jeg sætte tænderne i et ekstra stykke kage og så ellers sætte kursen mod arenaen for at se kamp. Det kunne være dejligt med en OB sejr, så jeg kan få en glad R hjem i aften. – Mandagskram J?   Ps. I morgen tidlig venter eksamen – kryds alt hvad der kan krydses!!

Skriv en kommentar

 • Krydser mine fingere for dig til i morgen! Og at du får en glad Rasmus hjem:-) jeg ville hører dig hvor din bluse er fra?

  Knus C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacqueline

   Hej Camilla! 🙂 tak for din søde kommentar. Min bluse er faktisk endnu en af dem fra R’s tøjskab. Den er fra Tiger of Sweden og jeg har str M på. Den hedder RIC W46971002. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshygge og solskinsvejr