Vidste du, at...

New Summer Nails

1 2Hej venner. En hurtigt indtjekning fra mig i dag! Normalt er jeg ikke så meget til kunstige negle, men jeg blev alligevel fristet til at prøve det. På fredag skal R’s søster giftes og så ville nogle fine sommernegle være perfekte. Derfor har jeg i dag fået lavet nogle smukke og naturlige gelenegle af min søde veninde, som er uddannet kosmetolog og negletekniker. Jeg synes virkelig mine negle blev fine og de er slet ikke for dullede som jeg ellers havde frygtet. Jeg fik lagt en Essie lak på og det gode er, at jeg kan skifte neglelak som jeg ønsker. Hun tager kun 175,-, så hvis du bor på Fyn og vil have lavet smukke negle, kan hun kontaktes på laial10@hotmail.com. 3

Husk, at jeg imorgen trækker en vinder af konkurrencen om en fin poster fra A:SIGN. Du kan stadig nå, at deltage lige her. Nu vil jeg vende tilbage til bøgerne og forsøge at blive klar til eksamen på mandag.. ? -J

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du, at...