Since 1955..

NEW IN

1 2 3 4

Foråret er snart på vej, og i den forbindelse har jeg forkælet mig selv med disse lækre items. Noget jeg ser mest frem til ved foråret er, at vi forhåbentligt får lidt mere sol at se, fremfor sne, og at vi snart kan smide vores tunge varme vinterjakker. De smukke støvler er fra Envii sat ned med 70% – og de er SÅ behagelige at have på. Jeg har været lidt dårlig til at spotte de gode januar udsalg pga. eksamenslæsning, men der var heldigvis stadig lidt at komme efter. Den fine nederdel, hatten og de blå jeans er fra H&M. En af mine små hemmeligheder når jeg shopper, særligt jeans, er at jeg altid kigger i børneafdelingen først. En fordel er, at de er væsentligt billigere der, men så passer de også mine små korte ben i længden. Der er ikke noget ved at skulle have lagt alle sine bukser op! Der er meget stretch i H&M?s jeans, så man bliver overrasket over at man kan klemme sig ned i en str. 10 år.

 Dagen i dag har stået på arbejde lige fra morgenstunden til i eftermiddags. Efterfulgt af veninde-hygge inden vi var til hård træning. Jeg blev overtalt til en times Fit ?n? Fabulous i Fitness World og må indrømme, at det var helt fantastisk. Er dog lidt spændt på at se hvor ømme mine stænger er i morgen.

Husk, at du har mulighed for at deltage i konkurrencen om en ‘Frokost for 2’ på Restaurant Knudsens Gaard. Deltag HER på bloggen.

Håber I har haft en skøn torsdag.

– Kram J?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Since 1955..