SIX BIKER JACKETS FOR FALL

MY TO DO // SEPTEMBER

Sept

En lidt forsinket ‘månedens to-do’, men her den er så. Læs også for august, juli og juni. 

1. Jeg har været i Odense tidligt i weekenden for at ønske min søde A god rejse og på gensyn til vi ses i Kina om 36 dage. Det er så vildt! 2. Igår havde jeg første skoledag på 5. semester. Og om 13 uger har jeg læseferie (ja, jeg tæller ned!) 3. Jeg skal lave noget sjovt med Munthe, hvilket I højest sandsynligt får at se på et tidspunkt 😉 4. Jeg skal i Søstrene Grene og tjekke deres nye interiør kollektion ud, som lander i butikkerne på torsdag. Der er ihvertfald et par hylder eller to jeg skal have fingrene i. 5. Jeg skal spænde løbeskoene for første gang i lang tid, da min dårlige samvittighed har taget over. 6. Jeg skal gerne nå en tur i Tivoli inden året render ud og jeg stadig ikke har nået at bruge min årskort, måske til Fredagsrock? Hvem ved… 7. Jeg skal på planteskole og finde fine blomster til vores altan og gerne på jagt efter en stor indendørs plante. Indtil videre har jeg været ret glad for at have enkelte monsterablade stående i glaskrukker som på collagen ovenfor. 8. Jeg skal prøve at lave en liste over spisesteder i København som jeg absolut vil prøve. Jeg skal se om jeg kan lave en slags anbefalingsindlæg. 9. Jeg har været i gang med at filme en video med mine makeupfavoritter til jer, men ja… Rigtigt nok så gør øvelse mester og der skal altså lige lidt mere øvelse til. Feks. at kunne klippe den sammen i iMovie, så det skal jeg lære i september. 10. Jeg skal afslutte mit forløb med Kerastase Densifique Hair Density Programme kuren. Jeg kommer med et opfølgende indlæg på et tidspunkt, for det har indtil videre været en ren mirakelkur for mit hår! Kys for nu

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIX BIKER JACKETS FOR FALL