TOGA PULLA INSPIRED

MY TO DO // JULY

image

1. Jeg skal pakke vores hjem i Odense ned. Flyttekasser, flytterod og pakkekaos. 2. Det hjælper dog lidt på, at jeg i weekenden skal se mine fantastiske veninder og min familie i Odense. Dem savner jeg virkelig meget efter vi er flyttet! 3. Jeg skal til Pharrell Williams koncert på onsdag med hende her, som jeg glæder mig ret meget til. Det bliver for sjovt! 4. Jeg skal arbejde og arbejde og arbejde. 5. Jeg skal danse i haven så solen kommer hjem, så jeg kan komme ud i haven og ligge i min bikini. 6. Jeg skal til middag med søde mennesker fra Bloggers Delight, yay. 7. Jeg skal cykle København flad på min nye seje cykel, så jeg (næsten) kan finde rundt med lukkede øjne. Det kommer nok aldrig til at ske, men det må være målet. 8. Jeg skal shoppe nye t-shirts, som jeg føler jeg mangler hver morgen når jeg trækker i tøjet. Gerne noge fede og rå nogle med print. 9. Jeg skal modstå fristelserne af IRO der holder udsalg når jeg holder fri fra arbejde. Det er seriøst hårdt når man går forbi hver dag. 10. Jeg skal (FORHÅBENTIGT. Fingers crossed xx) bestille sommerferie i august. Jeg trænger om nogen allerede nu til ferie og jeg tør slet ikke tænke på hvordan jeg får har det i når vi når på den anden side af juli. Skal I på sommerferie? Kys J.

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

2 kommentarer

 • Pernille Weidich

  Jeg skal desværre ikke sydpå denne sommer, måske det bliver til en ferie til vinter. Skal derimod flytte 1/8, så der kommer til at ryge en masse penge på nye lækre ting 🙂
  Vil du måske lave en collage med fede t shirts? Jeg mangler nemlig også nogle at trække i om morgenen med et par jeans eller en kort nederdel til :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacqueline Ann Sofie

   En ferieferie er også altid god. Så smutter man fra kulden i DK!
   Spændende med flytning – så kender du alt til mit flytterodsstres 😉
   Det kan du tro – det skriver jeg bag øret og får postet i løbet af de næste par dage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOGA PULLA INSPIRED