På hyggeligt visit i det mørke jylland

Mine favorit kjoler fra Oscaruddelingen

I søndags blev der afholdt den 87. udgave af Oscaruddelingen i Hollywood, og det må siges at være en af de helt store røde løbere. Jeg ville gerne have været i biografen og se showet, men jeg havde jo desværre en eksamen igår jeg måtte prioritere. Men så er det godt jeg kan finde lidt trøst i, at se billeder af alle de smukke gallakjoler. Jeg har samlet min top 3, over de smukkeste kjoler fra aftenens røde løber.

Jeniffer

Jennifer Aniston løber med 3. pladsen en i smuk Versace kjole. natalie-portman-vogue-23feb15-rex_b_592x888-iom8a9d7qpovcfxcctpeoa-dLny61xzIF0nLPmb6tyTmA

2. pladsen går til Natalie Portman i den hvide Dior kjole. Jeg kan godt lide, at kjolen er så enkelt og elegant på samme tid.
emma-stone-vogue-23feb15-getty_b_592x888-cosnq4selcdrk4vri6zklg-Qxm-aiSUrvGksjQ0svqHPg

1. pladsen kan selvfølgelig ikke gå til andre end Emma Stone, der er iklædt en helt fantastisk kjole fra Elie Saab. Hun ser ret så fortryllende ud og så er hun bare ret cool. Man får helt lyst til, at se Easy A igen når man ser hende!! Hun var nomineret som bedste kvindelige birolle i Birdman, men hun vandt desværre ikke. Jeg har endnu ikke set filmen, men den må tilføjes til min to-do liste over film jeg skal se!

I dag er jeg taget til København for at holde en hyggelig fridag med R, og for at besøge hans søster. Hun skal giftes til sommer – det er så vildt, og det bliver så spændende. Så har jeg også en undskyldning for at hoppe i en lang, smuk kjole. Det var alt for nu.. -Kram J?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På hyggeligt visit i det mørke jylland