NEW IN // POSTERS FROM DESENIO

LUXURY VS BUDGET

Unknown

Acne – here // Gina Tricot  – here

HVEM har ikke lige sukket dybt over Acne’s smukke smukke vinter ruskindsjakke. Jeg har ihvertfald sukket efter den utallige gange, men den koster jo en hel Balenciaga taske eller en tur til Thailand i to uger hvis man er mere til den slags 😉 Gina Tricot har lige lavet en vildt smuk jakke der minder utrolig meget om. (I får mig ikke til, at skrive at jeg har klikket den hjem. Mit nytårsfortsæt var IKKE at shoppe i 2016.. haha!) Så vidt jeg kan se på Gina Tricots hjemmeside er den endnu ikke i butikkerne, men den kan bestilles på nettet! Kæmpe crush – jeg glæder mig til at modtage min, haha.. Kys for nu.. J


// WHO hasn’t sighed about Acne’s beautiful suede winter jacket. Well I have – but I’d rather buy a new Balanciaga bag than spending that much money on one single jacket! But that’s just me. Luckily for me (and you of course!) Gina Tricot has made one that’s quite similar and just perfect (or at least the price is, ha!). Love for now.. J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // POSTERS FROM DESENIO