WIN YOUR FAVORITE SILVER ITEM FROM HVISK

Long lined shirt

image image image image

AFFILIATE: Jacket – Mango // Knit – Gina Tricot (similar) // Shirt – ASOS // Trousers – BZR (similar) // Sneaks – Nike // Bag – Chanel // Sunnies – Ebay

Dagens outfit fra igår, hvor jeg mødtes med søde Malina for at drikke kaffe. Jeg var i ført min sorte denim jakke med en strik og den nye perfekte hvide skjorte som jeg netop har modtaget fra ASOS. Jeg er ikke en skjortepige, men den er helt fantastisk da den også har længde, hvilket gør den lidt mere rå. Sat sammen med mine sorte yndlingsbukser og et par hvide sneaks er den helt perfekt. God søndag! Kys J


My outfit from yesterday where I was dressed in my black denim jacket combined with a grey knit and my new white shirt from ASOS. With my favorite trousers and a pair of sneaks, it makes the perfect outfit. Have a lovely sunday. Love J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN YOUR FAVORITE SILVER ITEM FROM HVISK