FINT FORÅRSSÆT FRA H&M & FRI FRAGT

KNOW YOUR FASHIONSBOOKS

1_Fotor_Collage

Hey girls!! Håber, at I har haft en god weekend og at I kommer levende igennem mandagen. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt ‘fashion-books’ inspiration med jer. Jeg skal da være ærlig til at indrømme, at det nok ikke er den bog man tager med ind under natlampen når man skal sove. Tværtimod bruger jeg bøgerne til inspiration når jeg ser billeder fra tidligere kollektioner, læser om historien bag brandet og så ser det jo bare så flot ud når de ligger til pynt. Efter jeg udgav dette indlæg, har der været ret stor efterspørgsel på min Chanel bog, så værsgo! Jeg ønsker selvfølgelig, at jeg en dag kan fylde en hel reol med modebøger men pt. står bøgerne om Tom FordKate Moss & Alexa Chung øverst på min bogliste (hellere den slags bøger, end at bruge 500-åndssvage-kroner på en marketingsbog du åbner én gang på et helt semester) 

1_Fotor_Collage2_Fotor

Som i ved har jeg været alene hjemme siden i mandags og jeg føler virkelig at tiden er fløjet afsted. Jeg har noget at se til hele tiden og nogle gange glemmer jeg også at slappe lidt af. Heldigvis er dagen i dag ikke nær så presset og jeg ser frem til, at jeg i eftermiddag skal en tur forbi frisøren så mit hår kan blive endnu finere ? God mandag. -J

 

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINT FORÅRSSÆT FRA H&M & FRI FRAGT