Summervibes

IT’S CHINA TIME

imageBeklager stilheden de sidste par dage, men jeg har været ramt af en masse arbejde og alt for mange forsinkelser. Hvor jeg dog glæder mig til, at DSB ikke længere skal bestemme hvornår jeg skal møde på arbejde… MEN.. Det er ligemeget. For guess what? Jeg har lige bestilt flybilletter til Kina. Min søde Amalie rejser snart væk fra mig et halvt års tid og jeg så selvfølgelig mit snit til at besøge hende. Til oktober sidder jeg i flyveren med kurs mod Shanghai og derefter skal jeg tilbringe 9 dage i Hangzhou med min yndlingsblondine. What’s not to like? Jeg er helt oppe at køre.. Kys J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summervibes