MY TO DO // APRIL

INSTAGRAM TAKEOVER // PINDLE ODENSE

imageHej bloggen. Jeg tjekker lige ind på denne fantastiske solskinsfredag for at fortælle, at jeg fra i dag overtager Pindle Odenses Instagramprofil. Der kan I følge mig den næste uges tid, hvor jeg vil vise jer hvad jeg laver og nogle af mine yndlingsspots rundt omkring i Odense. For de af jer som er lidt Odense interesserede, er Pindle et Magasin og en APP som er samlingspunkt for forskellige steder og arrangementer i Odense C. Ved at bruge hashtagget #pindleodense, er du hver uge med i lodtrækningen om et gavekort på 500kr til butikker og cafeer i Odense. What’s not to like? Min dag står på en smuttur til København! Husk, at I kan vinde jeres favoritsmykke i sølv fra Hvisk her på bloggen – se her hvordan du deltager. Kys J


Hi guys. Until next friday I’m taking over  Pindle Odenses Instagramprofile to show you what I’m doing and my absolute favorite spots in the city of Odense. By using the hashtag #pindleodense, your participating in the competition about a gift voucher on DKK500 for the shops and cafes in Odense city. What’s not to like? I’m spending my sunny friday in Copenhagen.. Love J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TO DO // APRIL