Bloggerdinner at Hotel Hesselet

INSTA LATELY #3

1Hey sweeties. Hermed det sidste feriespam fra Kreta – jeg ved godt, hvor irriterende feriebilleder er når man ikke selv har været afsted 😉 Billederne har jeg taget fra min Instagram og jeg må indrømme, at jeg nød at kunne poste billeder af lækkert vand og skønt vejr når vejret i Danmark var helt forfærdeligt. Weekenden er ved, at være slut og jeg har nydt hvert sekund af den. Jeg har holdt min søndag fri for planer hvilket gav mig tid til at gå en lang tur op i byen i det skønne vejr. Nu har jeg reserveret en plads på sofaen til afslapning og hygge! ? -J

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerdinner at Hotel Hesselet