New Summer Nails

INSTA LATELY #2

collage

Hej venner. Har I nydt jeres weekend indtil videre? Heldigvis er søndagen tilbage og min bliver nok den mest kedelige af slagsen. R er til kamp hele dagen, så jeg har hele lejligheden for mig selv til at forberede eksamen. Imorgen tidlig kl. 9 venter første eksamen på dette semester og den varer tre stive timer.. Det bliver forfærdeligt og jeg glæder mig allerede til køreturen hjem fra Kolding, haha! I dag har jeg samlet nogle af mine seneste billeder fra min instagram til jer. #1 – flødebollekursus til min svigerindes polterabend sidste lørdag. Det var SÅ sjovt, og selvom det ikke blev de kønneste flødeboller, kunne smagen godt hamle op med Summerbirds (No kidding)! #2 – er mine nye, smukke negle jeg skrev om i dette indlæg igår. #3 – En skøn eftermiddag med frokost i sengen, inden byturen hvor #5 er fra. #4 – fra en smuk forårsdag i skønne Odense. #6 – fra vores soveværelse, hvor jeg er ret begejstret for Søstrene Grene spejlet og lampen fra IKEA! #7 – En smuk blondebluse, som I kan se her. #8 – Et besøg hos Burger Anarchy, som I kan læse mere om her. Og til sidst rosinen i pølseenden #9 – som er et billede fra i torsdags, hvor jeg var til photoshoot hos et modelbureau. Jep – man kan godt blive model selvom man er 166cm høj, haha. 

Hvis I har lyst, kan I følge mig på @jacquelineannsofie og på bloggens Facebook-side. Senere i dag trækker jeg vinderen af en konkurrence om en fin poster fra A-SIGN! Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen lige her! God søndag ? -J

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Summer Nails