The perfect biker buckle boots // Back in stock

IN FUR AND LEATHER

DSC_0201 DSC_0235 AFFILIATE: Fur – Custommade (similar) // Tee – Pieces // Skirt – H&M (similar) // Sneaks – Puma // Bag – Saint Laurent // Sunnies – Ebay

Hello sweeties.. Et hurtigt outfit indlæg til jer i dag. Jeg har en masse på programmet, som jeg lige skal bruge min fridag på! Jeg er hoppet i en gammel sag af en skindnederdel med min elskede pels (den er i brug hver dag!) og et par sneaks for at bryde det pæne. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidste har haft nederdel på, men da solen skinnede fra en skyfri himmel imorges fik den chancen. Jeg skal nu op til byen og mødes med min søde veninde ML, som næsten lige har startet en blog… I kan se den lige her 🙂 God onsdag. Kys J

 

 

DSC_0207DSC_0241


// Hey sweeties. From todays outfit where I’m dressed in an old leather skirt, with my lovely fur and a pair of sneaks. A simple everyday outfit. I’m going to meet my sweet friend ML in a minute for lunch – she has just started her own blog. Check it out here! Love J

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect biker buckle boots // Back in stock