SERIES CRUSH

I BROUGHT A SOUVENIR

DSC_0158DSC_0134 Jep… Jeg har taget en souvenir med hjem fra Paris! Jeg skrev helt tilbage i foråret dette indlæg om hvordan Eiffel tårns trenden hittede i boligindretningen og jeg bestilte selv et hjem fra eBay. Men når man nu er i Paris bliver man næsten nødt til selv at købe et. Desværre kunne jeg ikke have det helt store med hjem i kufferten, så jeg måtte nøjes med et fint lille tårn til mine nøgler 😉 En anden lille souvenir jeg fik købt med hjem, er den fine kortholder fra Saint Laurent. Jeg har virkelig været i tvivl om jeg skulle investere i en pung eller en kortholder, men ovenstående er ret smart da der er plads til de nødvendige kort og et rum til mønter. I kan finde den lige her! Kys for nu.. -JDSC_0139


Yeaaaah I bought a souvenir.. Back in May I wrote about how the Eiffel tower trend was to spot in many 0f the scandinavian interior blogs and I ordered one myself from eBay. But when you’re in Paris, you kinda have to buy ‘a real one’. Unfortunately I couldn’t fit the huge tower in my suitcase, so I ended up with a nice little one instead. Another little souvenir from Paris is the beautiful pouch from Saint Laurent. I’ve been lost whether to choose a wallet or a card holder – here comes both things in one item yay.. You can find it right here! Love J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIES CRUSH