EBAY GOODIES #10

HIGH NECK KNIT

DSC_0010DSC_0005DSC_0011DSC_0015
Strik – Zara (similiar) // Nederdel – Asos // Støvler – Asos (udsolgt) // Solbriller – Ebay // Taske – Stella McCartney

Så blev det for alvor efterår. Så længe solen skinner synes jeg årstiden er hyggelig, særligt fordi man kan pakke sig ind i lækre, varme striktrøjer. Strikken jeg har på købte jeg faktisk i Zara på Kreta, men det er ikke lykkedes mig at finde den online. Til gengæld har jeg fundet en mindst lige så lækker en fra Asos der minder om. Jeg var til det smukkeste bloggerarrangement på Hesselet igår, som jeg har nævnt for jer. Vi fik serveret de lækreste tre retter med dertil hørende bobler, vin og kaffe. En helt perfekt aften! Jeg tog selvfølgelig et par billeder som I får at se en af dagene. God weekend ? -J

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY GOODIES #10