PLEATED BLACK DRESS

HAPPY HOME OUTSIDE // Rice

DSC_0095DSC_0060 kopi DSC_0076 DSC_0081 DSC_0092 DSC_0098 DSC_0102 DSC_0104 DSC_0105 DSC_0108

Hej bloggen. Som jeg har nævnt herinde tidligere var jeg i tirsdags til lanceringen af Charlotte Gueniaus nye bog ‘Happy Home Outside’ samt lanceringen af Rices nye tapet, som har de fineste farver og motiver. Billederne ovenfor tog jeg i tirsdags til selve eventet, hvor vi var så heldige at blive inviteret ind i de fineste og mest farverige omgivelser hjemme hos Charlotte og hendes familie. Jeg glæder mig til, at læse bogen hvor der er mange inspirerende billeder og lækre opskrifter. Bogen udkommer til december! I dag har jeg været i København hele dagen og sidder nu i bilen på vej hjem.. ? -J

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLEATED BLACK DRESS