Oops I did it again..

HAIRTIP – Pift din ponytail op

 

 

1-2_Fotor 3-4_Fotor 5-6_Fotor 7-færdig_FotorJeg er ret vild med frisuren ‘Knottet Ponytail’. Hvis ikke man har overskuddet til, at sætte sit hår om morgenen tager dette absolut ingen tid, og så giver det et lille twist til den ellers lidt kedelige hestehale. For tiden går jeg med store overvejelser om jeg skal få trukket farven ud af mit hår, og i stedet farve det en lyserebrun/karamel farve. Efter 5 år med mørkt chokoladebrunt hår, har jeg lyst til at prøve noget nyt. Jeg kan ærlig talt ikke huske hvordan min egen hårfarve ser ud. Jeg har overvejet noget i stil med Julie Sariñanas hår. Hun driver bloggen Sincerely Jules, og hendes hår går virkelig godt til hendes brune toner og mørke øjne. Men det er en stor forandring for mig, og derfor kan tvivlen godt komme mig til gode. Men på den anden side – forandring fryder. Ofte ihvertfald….

God aften ?

 

 

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oops I did it again..