SUNDAYS

GROWING HEALTHY HAIR PROJECT

DSC_0159 DSC_0153 DSC_0150 DSC_0148 DSC_0146 DSC_0144 DSC_0139 DSC_0155

Som skrevet tidligere har jeg et ønske om at komme med flere beautyindlæg på bloggen! Jeg har fået lov til at teste en masse lækre produkter, som jeg har glædet mig til at fortælle jer lidt om. I sidste uge startede jeg på en “jeg-vil-gerne-have-flot-og-sundt-hår”-kur, hvor jeg håber at ovenstående produkter kan hjælpe mig godt på vej. Først og fremmest er jeg startet på VitaVivas Great Hair Complex, som indeholder vitaminer der gerne skulle fremme hårets vækst. Dernæst en plejende shampoo fra Kérastase, en genopbyggende hårmaske fra Kérastase, en serum fra Kérastase der skulle gøre hårfibrene blødere og give en tættere struktur og sidst men ikke mindst, kuren som jeg har meget høje forventninger til – Kerastase Densifique Hair Density Programme, som gerne skulle være med til at øge antallet af hår samt øge håret tykkelse. I kuren er der 30 ampuller som rækker til en måned. Jeg påfører ampullens indhold inden jeg går i seng om aftenen, hvorefter jeg masserer væsken ind i hovedbunden med massage. Jeg er super spændt på at se om resultatet kan ses når jeg er færdig, men det er uden tvivl forsøget værd! I får en løbende update, men indtil da kan det være jeg har motiveret nogle af jer til at begive jer ud i samme projekt 😉 Kys J

Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Produkterne er modtaget til test og da jeg ved at emnet interesserer en del, har jeg valgt at lave før/efter indlæg af kuren, så I kan følge med i processen.

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAYS