WHITE WEDNESDAY

GIRLS NIGHT + KONKURRENCE

DSC_0019 DSC_0034 DSC_0036 DSC_0044 DSC_0052

Indlægget er sponsoreret af MOKAÏ

For noget tid siden holdt jeg tapas aften for mine dejligste veninder, hvor der blevet drukket kold, sød cider og spist en hulens masse tapas. Det var SÅ hyggeligt og så lækkert. Jeg elsker sådanne aftener, hvor man er i fantastisk selskab og man er omgivet af skønne piger. Og ja, hvis I ikke har regnet det ud allerede, så er det altså blevet MOKAÏ tid igen 😉 Sommeren nærmer sig og kolde MOKAÏ er jo oplagt til en sommeraften i haven eller på terassen – jeg er ihvertfald fan. Og hvem kan ikke lide sød cider? Jeg har selvfølgelig også en lille overraskelse til jer…

Jeg sætter en valgfri kasse af jeres yndlings MOKAÏ på højkant til en heldig vinder. Min favorit er helt klart den grønne med Kaktus og Lime, men den lyserøde med Pink Apple er altså ret lækker. Alt I skal gøre, er at skrive hvilken smag I kunne tænke jer samt skrive jeres email, så finder jeg en heldig vinder.. <3 Kys J

MOKAÏ facebook – MOKAÏ instagram 

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

29 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE WEDNESDAY