Outfit & new slippers

From last night

11198541_10153245219898744_954121682_n, kopi 2

Top –Asos // Bukser – H&M (similar) // Sko –Asos

Hej søde venner! Århhh hvor er det helt fantastisk at have fri på en søndag – jeg skal absolut ikke lave noget i dag! Andet end at ligge i min seng selvfølgelig.. Det er helt perfekt! Billedet er fra igår aftes hvor jeg var samlet med en flok tidligere kollegaer til drinks og hold nu op hvor var det dejligt at se folk igen! Det lykkedes mig på mystisk vis, at smide mit dankort væk i byen, men så bruger jeg da ikke ret mange penge de næste dage 😉 Heldigvis har jeg ingen tømmermænd og dagens træning i fitness er overstået! Håber, at I har haft en dejlig weekend og at I nyder jeres søndag ligesom jeg gør ? Kys J

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit & new slippers