FRIDAY HAIRDAY

En opdateret Tictail med nyt tøj!

Hello!! Håber I har en dejlig lørdag i det skønne vejr! Da jeg kom hjem fra arbejde tidligere, gik jeg med det samme i gang med at rydde ud og op i mit tøj og mine sko. En fuldstændig closet detox! Jeg har haft en del tøj liggende i kælderen som jeg giver til Røde Kors, så andre kan få gavn af det jeg ikke bruger. Jeg har også opdateret min Tictail (salgsblog) med nyt tøj til ret gode og billige priser, så skynd jer at gå ind her for at se mere. Alle priserne er inkl. fragt med Post Danmark. I kan enten betale med Kreditkort, Paypal eller Mobilepay. Skriv gerne til mig hvis I har spørgsmål.

1

-Lørdagskram ?

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY HAIRDAY