PERFECT LACE BRA

EBAY GOODIES #15

Ebay goodiesAFFILIATE: Flyffy sandals – here // Tooth pendant – here // iPhone casehere // Buckle boots – here

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden jeg har fået lavet et decideret eBay-indlæg til jer. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke har holdt en lille pause, muligvis fordi det er længe siden jeg har siddet på skolebænken og kedet mig til forelæsningerne, hehe.. Jeg har selv klikket halskæden, de fluffy sandaler og iPhone coveret hjem. Har planer om at sætte halskæden i en lang sølvkæde når den kommer frem med posten om en månedstid. Er ret spændt på at modtage det hele! PS. Hvis du er ny på eBay, har jeg lavet en ret udførlig guide til lige fra hvordan man opretter sig til hvordan man handler derinde. Find min guide lige her! Kys J

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT LACE BRA