Busy week

COFFEE-SPOTS IN O-TOWN

Hej søde læsere. Endelig kan jeg løfte sløret på noget jeg har glædet mig helt vildt til at dele med jer. Som et nyt tiltag på bloggen vil jeg i samarbejde med Vores Odense fokusere på forskellige hotspots i Odense by. Det bliver min personlige Odense-guide som vil rumme cafeer, butikker og meget mere. Jeg håber, at I vil tage godt imod det – jeg er ihvertfald super stolt og super glad for, at have fået muligheden for at dele det med jer! I dag er ‘kaffe’ i fokus. Hvem elsker ikke, at gå ud og nyde en god kop kaffe i dejlige omgivelser? Det gør jeg ihvertfald!

PicMonkey Collage BRUG MÅSKE
Nelle’s Coffee & Wine – Rosenbæk Torv 1 & Overgade 21

Nelle’s må været favorit stedet! Det er en hyggelig kaffe & vinbar med beliggenhed midt på Rosenbæk torv. Når man træder ind på Nelle’s bliver man mødt af en skøn duft og en indretning der siger spar to. De holder en cool rød tråd igennem hele deres koncept og jeg er helt vild med det. Du kan tage en af dine kære under armen og nyde et glas koldt vin eller en fantastisk kop kaffe i solen. Helt perfekt til den lunere tid vi går imøde! 

PicMonkey CollageCoffee & Eat – Kongensgade 2B

Coffee & Eat er bestemt også i toppen af mine favoritter. Det er en super hyggelig kaffebar, hvor du kan få et pusterum fra din shoppetur og drikke en skøn kaffe lige midt i centrum. Coffee & Eat går meget op i kvalitet og serverer altid din kaffe på økomælk, laktosefrimælk, soyamælk eller rismælk om du ønsker det. Og gemmer du på en lille sult i maven, byder deres menukort også på et forskelligt udvalg af lækre sandwiches. 

PicMonkey CollageCafe Biografen – Brandts Passage 39

Sidst, men ikke mindst er Café Biografen også over mine fortrukne kaffe-steder. Cafe Biografen er en hyggelig café placeret midt på Brandts Passage. Som navnet afslører er det ikke kun en café, men også Odenses hyggeligste biograf. Deres menukort byder på alt til en sulten mave eller en sød tand. Der er rig mulighed for at sætte sig ud i solen som jeg har gjort og nyde en kop kaffe eller et spil backgammon, og hvis du på en sommerdag er heldig kan du opleve shows på Amfiscenen. 

Jeg håber, at I kunne lide det I læste og at I fortsat har lyst til, at følge med i min lille hotspot rejse rundt omkring i Odense. Kram J

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy week