SAVE 20% ON ELLOS HOME

CLEAN SKIN WITH ESTELLE & THILD

DSC_0161 DSC_0165 DSC_0168 DSC_0169

Biocleanse 3-in-1 Cleansing Foam

Biocleanse Deep Cleansing Detox Mask

Biocleanse Radiance Micro Polish

Biocleanse Multi-Action Facial Toner

 Så blev det endnu engang tid til lidt beauty. Jeg er netop begyndt at teste Estelle & Thild’s BioCleanse serie, som forhåbentligt kan hjælpe mig med at få styr på min hud igen, efter min 15 Day Cleanse kur (læs mere her). Produkterne er organisk certificerede, så de indeholder ikke ting man i den forstand skal være bange for. Indtil videre er jeg allerede blevet ret glad for produkterne, særligt Facial Toneren, som fungerer som en skin tonic. Jeg føler virker, at den får renset huden og giver mig et frisk pust. Jeg har ikke altid været super god til at pleje min hud, men når man har lækre produkter ved hånden, så er der ikke længere noget undskyldning. Så indtil videre en anbefaling herfra.

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVE 20% ON ELLOS HOME