BUCKLE BUCKLE

BYE BYE SUMMER

1 2 3 4

Affiliate: boots – AMUST (similar) // dress – ASOS (similar)

Dette må næsten blive det sidste sommeroutfit for i år, hvis vejret ikke skulle tage en hel god drejning ihvertfald. Det ville jeg da ikke have noget imod! Støvlerne jeg har på har jeg stort set haft på hver dag siden jeg købte dem. De er virkelig helt fantastiske, da de er så behagelige og vildt cool til både bare ben og jeans! Jeg er lidt bagud med læsning for tiden, så derfor har jeg ikke været for god til at opdatere herinde – det tager forhåbentligt snart en drejning 😉

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUCKLE BUCKLE