En smuk bikini..

Billedredigering // iPhone

Hey girls. Pyhh for et kedeligt vejr. Jeg er på landet hos min mor for at passe hunde og jeg er pakket ind i hyggesokker og en stor uldsweater! I dag vil jeg vise jer mine 3 favoritfiltre til at redigere billeder på telefonen med, siden det er blevet efterspurgt et par gange. Jeg brugte to APPs. Den ene hedder Afterlight og den anden er VSCOcam. Der er som ved de fleste APPs nogle indbyggede filtre, men man kan også justere på kontrast, farvemætning, lysstyrke, eksponering osv. Billedet nedenfor er u-redigeret og taget med min iPhone. 

IMG_2351

1. På billedet nedenfor har jeg brugt filteret Russ, som du finder under Guest, fra Afterlight. Et filter jeg bruger ofte og faktisk mest til billeder uden de stærkeste farver. 

russ

2. På billedet nedenfor har jeg brugt filteret F2 i VSCOcam. Et filter der er super godt at fremhæve farverne og kontrasten i et billede. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

3. Og på det sidste billeder har jeg brugt filteret T1, også i VSCOcam. Jeg kan godt lide, at blomsterbladene stadig beholder den stærke farve og samtidigt bliver billedet ‘gråligt’ fordi kontrasten nedjusteres til negativ.                                                                                                                                                                                         

Processed with VSCOcam with t1 preset

Jeg håber, at I kunne bruge min lille guide til inspiration. Husk, at I meget gerne må skrive en kommentar hvis der er et indlæg I savner eller hvis I har en god ide til noget bloggen mangler ? -J

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk bikini..