MY TO DO // SEPTEMBER

7.9.2016

image image image image

AFFILIATE: T-shirt – Gina Tricot // Top – H&M (similar from Gina Tricot) // Pleated skirt – Sisters Point // Boots – Zara // Sunnies – Celiné

Hrello på bloggen! Ovenfor ses gårsdagens outfit. Jeg synes hele looket er ret cool! Toppen er desværre en gammel sag jeg fag i skabet fra H&M, men toppen fra Gina Tricot minder altså super meget om (hvor der også er blonder for neden, win!). Nederdelen er fra Sisters Point og den er altså virkelig virkelig god! Jeg kan ikke finde et link og det er jeg lidt træt af, da den er så fin.. I dag bliver altså en ret god onsdag for mit vedkommende. Jeg håber jeres bliver det samme! Kys J

 

- Follow me on Instagram, Facebook and Bloglovin' -

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TO DO // SEPTEMBER