Sneakers on a friday

Oops I did it again..

Desktop1

Endelig!! Har alt for længe været forelsket i Givenchy’s Chain-trimmed Leather Boots, men har måtte erkende at min SU desværre ikke rækker til deres budget. Ebay viser ofte vejen frem, og det gjorde de i den grad også i dag. Mit shoppe-gen har virkelig taget overhånd i den her uge, efter jeg endelig har fået lidt tid til at kigge på lækre ting. Jeg bruger stadig undskyldningen om, at jeg fejrer mit 12-tal til eksamen for ikke at få dårlig samvittighed, mest overfor mig selv. Jeg har netop klikket det smukkeste par støvler hjem fra England som jeg har vist på billedet, og så til sølle 350kr inkl. fragt! Kan slet ikke vente til de lander på mine fødder. Leveringstiden er 3-5 arbejdsdage, hvilket vil sige de allerede er her i næste uge. YAY!

 Støvlerne kan købes HER

 – Kram J?

PS. Husk, at du stadig har mulighed for at deltage i konkurrencen om en ?Frokost for 2? på Restaurant Knudsens Gaard. Deltag HER på bloggen. Vinderen trækkes på mandag kl. 21!

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakers on a friday